Instagram Tenke-mamma

Instagram

9th June 2017

Etter å ha brukt et år circa på å redefinere meg selv og finne ut hvor jeg “passer inn” så har jeg også bestemt meg for å lukke instagrammen min. Gjøre den privat. Det var for mange bilder av guttungen og familien der som jeg tenkte jeg hadde lyst å holde privat til at jeg hadde lyst å slette alt. Dessuten bærer den preg av veldig mye utprøving av ulike stiler og etterhvert syntes jeg den begynte å bli litt rotete rett og slett.

Først tenkte jeg å fokusere på Kernan Photography, men for å være helt ærlig, så tar jeg ikke på meg så mange oppdrag, og det begrenser seg litt hvor masse bilder jeg produserer til å publisere der. Og siden den helst skal dreie seg om bilder jeg har tatt på oppdrag, så blir den ikke oppdatert så veldig jevnlig.

Så jeg bestemte meg for å opprette en instagram som jeg kan produsere fine bilder til, og som jeg kan oppdatere litt oftere. Uten at det blir personlig og privat.

Helt i begynnelsen så tenkte jeg at jeg ikke gadd å fortelle om den. Følte liksom jeg har vært innom så mange blogger og instagrammer at det nesten ble flaut at jeg hadde opprettet enda en. Men så tenkte jeg bare søren heller… Så følg meg gjerne på @mariakernanblog for å bare se bilder av det jeg føler for der og da 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply