Interiør-mamma

Uteplassen

29th May 2017

I helga hadde vi strålende vær. Og det var mulig å ta i bruk utemøblene igjen. Men etter en kald og våt vinter ser jeg at de trenger en god overhaling. Dessuten er møblene sikkert seks år gamle. Minst. Så de kunne nok trengt å byttes ut etterhvert. Men sånn koster penger, og i første rekke er det kanskje bedre å bare gjøre det beste utav det man allerede har.
Så en god vask av putene, spyling av selve møblene samt fylle på med litt planter og lykter slik at det blir lunt og koselig synes som en god start for meg.

I mellomtiden så er solen blitt nydt på uteplassen slik den fremstod i helgen. Ikke så helt gale det heller. Ettersom vi hadde ca 1 og en halv dag med flott sommervær før regnet satte inn igjen.

Nå er det åtte dager igjen til eksamen, og jeg gleder meg utrolig masse til å kunne legge familie, arve og eiendomsrett bak meg en periode, og bare nyte sommeren. Jeg har så mange kjekke ting på planen, både interiørmessig, bloggmessig og jobbmessig. Det er rart med det. Uansett hvor mye man har forberedt seg, så henger liksom den der eksamen over en som en mørk sky de siste ukene før det gjelder…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mia Bakken Olsen 30th May 2017 at 11:15 am

  Så koselig uteplass dere har 🙂 Lykke til med siste innspurt mot eksamen 🙂

  • Reply Maria 2nd June 2017 at 5:37 pm

   Tusen takk 🙂

 • Reply Luisa - La Mar 8th June 2017 at 10:11 pm

  Så lekkert! Vi holder på å bygge terrasse i hagen, gleder meg vilt til å innrede 🙂

  • Reply Maria 9th June 2017 at 3:37 pm

   Åja det er så gøøøy! 🙂

  Leave a Reply