Interiør-mamma

Oppussingsmodus

21st May 2017

Nå er det fire år siden vi flyttet inn i vårt nye hjem. Fire år preget av alt annet enn interiørstyling. Det har vært barnefødsler, kolikkbabyer, arbeidsledighet, jobbsøking, sykdom, studier og et lass med andre ting som bare har tatt alt av tid. Men etter å ha sittet ned og tatt en god titt på tingenes tilstand slo det meg her forleden at slik som dette kan vi ikke bo lenger. I ett år nå har vi drevet å kastet ut og økonomisert på alt vi har av ting. Kastet, flyttet på lagerhotell som en mellomløsning før vi er sikre på om vi vil kvitte oss med ting. Begynt å male utendørs. Men etter at sommeren regnet bort ifjor ble det med to halvferdige vegger og den ene siden av rekkverket på verandaen. Og jeg, som alltid har vært veldig opptatt av interiør, bestemte meg for at slik kan jeg ikke ha det lenger. Opphenget til TVn har vi hatt i tre år. Men TVn står fremdeles godt planta på TV benken. Et utall antall mellomløsninger står fremdeles. Bar-stolene på kjøkkenøya, som ble kjøpt for 39,- stk på IKEA er fremdeles der. I sort plastikk. Og helt utrolig forferdelige å sitte på.

Så nå skal alle de sterile hvite veggene i huset få litt farge. Og jeg tror vi kommer til å gå for en ganske mørk en i stua. Det blir kjempespennende. Stue/kjøkken er utrolig stort med store vinduer og masse lys så jeg tror den både tåler en mørk farge, og gjør det mye lunere. Det skal ommøbleres litt også, og de falmede IKEA bildene som mannen kjøpte for 12 år siden da han overtok et tomt hus, ja de skal kasseres. Jeg er kanskje litt brutal i ordelaget – men nok er nok. Jeg trenger ikke å investere i masse dyre ting, men jeg vil helst ha det litt trivelig rundt meg. 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ingveig Reindal 21st May 2017 at 3:00 pm

  Høres spennende ut.

  • Reply Maria 21st May 2017 at 4:14 pm

   Ja jeg gleder meg til å friske opp litt. Ny farge på veggene blir bra tror jeg 🙂

 • Reply Luisa - La Mar 26th May 2017 at 10:41 pm

  Så spennende! Jeg vil også få litt mer farger på veggene hos oss 🙂

  • Reply Maria 28th May 2017 at 6:26 pm

   Jaaaa! Ja til farger 🙂

 • Reply Ellinor 28th May 2017 at 12:45 pm

  Vi har gått litt motsatt vei, hehe. Vi fikk malt en del farge i flere rom da vi flyttet inn, men så syns jeg plutselig det ble for mye, så nå har vi malt hele stuen hvit igjen feks 🙂
  Men deilig med litt forandring da! Uansett hvilken vei man går.
  Jeg har lyst å bytte ut en del av møblene og lampene våre, men det koster penger.

  • Reply Maria 28th May 2017 at 6:27 pm

   Ja alt koster jo penger 😛 Men nå har jeg lyst å ordentlig flytte inn liksom. Sånn bare etter ca 4 år 😛 Vi gjorde ingenting vi da vi flytta inn, så alt er liksom litt uferdig hos oss 🙂

  Leave a Reply